16 januari 2014

NTC i januari

Tänkte att jag skulle köra lite mer NTC, nu när min yogamånad är slut. Jag behöver verkligen komma tillbaka i form samtidigt som jag har hysteriskt mycket att göra såhär i terminsstarten. Dessutom tycker jag att det är lite jobbigt på gymmen i januari, vilket också talar för mer hemmaträning.

NTC kör dessutom en satsning, med gratis pass i Kungsträdgården och en kväll på Globen, så det passar extra bra med NTC just nu i januari.

Först tänkte jag köra ett program, men sedan kom jag fram till att jag istället ville sätta upp ett mål i minuter - och varva träningen efter behov.

Mitt mål är att köra 250 minuter totalt på två veckor. I dag har jag tränat 4 809 minuter, så målet är att nå minst 5 059 minuter, men eftersom jag har lätt OCD och hatar sådana tal, får målet bli 5 075 minuter 30 januari.

31 januari är det NTC på Globen, vilket blir en perfekt avslutning på denna lilla mini-utmaning! Sedan följer en ny utmaning, av annat slag, i februari.

Dagens pass: 30 min Muscle Definer i hallen.

Sedan sushi med min framgångsrika kusin, filmregissören, författaren, med mera, på Cloud Nine. Alltid lika inspirerande!