10 januari 2014

Stressymptom

Har lite för mycket att göra just nu. Jobbade med en ansökan till klockan ett i natt, och blev ändå inte klar. Hur jag än bär mig åt, får jag inte ihop det. Jag hinner inte med.

Stressen sätter sig direkt i kroppen. I natt hade jag svårt att sova och i dag känner jag mig allmänt eländig. Dessutom fick jag mens i morse. Vi pratar inte så ofta om mensen i förklimakteriet, men jag kan berätta att det inte är någon rolig historia! Det är som i tonåren, fast mycket värre. Jag får så fruktansvärt ont att jag knappt kan stå på benen.

Som tur var börjar YOGADOWNLOAD'S 21 DAY LIFE-REBOOT CHALLENGE i dag. Jag tycker egentligen inte att jag behöver starta om mitt liv, men det ska bli skönt att bli guidad i valet av yoga- och meditationsklasser under tre veckor och ingå i ett community.

Morgonen inleddes därför med en grön smoothie (en ska äta något extranyttigt varje dag) och en meditationsklass, The Power of Your Intention. Senare i eftermiddag ska jag också hinna med dagens yogaklass, en Simple Power Vinyasa Flow, på kontoret.